Elektrisch ontharen

Online Boeken

Elektrisch ontharen

Dé oplossing voor hardnekkige haren en witte of grijze haren.

Elektrisch ontharen is een uitstekende methode om voor altijd af te zijn van overbeharing, maar is tijdrovend. Een dun wegwerpnaaldje wordt langs de haarschacht in de huid geschoven waarna een kleine en korte hoeveelheid energie wordt gegeven. Hierdoor wordt het haarzakje vernietigd zodat hier geen nieuwe haar meer kan groeien.

Met deze methode kunnen alle haarkleuren verwijderd worden. Resultaat ziet u na één behandeling. Bij het definitief ontharen heeft u te maken met de verschillende groeifases waarin de haren zich bevinden. Hierdoor heeft u meerdere behandelingen nodig voordat u helemaal van uw ongewenste haargroei af bent.

Elektrisch ontharen, thermolyse, wordt voornamelijk gebruikt bij overbeharing in het gezicht, zoals de kin of bovenlip, witte en grijze haren, hardnekkige haargroei, steelwratjes, bloedvlekjes en couperose (spinnetjes).


Wat doet u als klant om het beste resultaat te kunnen bekomen?


  • Het is noodzakelijk dat de huidexpert de haren kan zien. Er wordt dus aangeraden om e haren niet meer te epileren 4 wkn vóór de behandeling.
  • U kan/ mag niet in direct zonlicht tot 48u na de behandeling
  • tijdens de behandelperiode kunnen haren worden afgeschoren, ten laatste 4 dagen vóór de behandeling

Na iedere behandeling komen er minder haren terug en zijn de haren dunner. Ook bij elektrische ontharing houden we rekening met de haargroeicyclus en zijn er dus meerdere behandelingen nodig voor één gebied. Uw huid voelt aan het einde van de behandelperiode glad aan. Ook al zullen de meeste behandelde haren niet meer terugkomen, het is mogelijk dat er in de toekomst nieuwe haarzakjes geactiveerd worden of met de leeftijd donshaartjes overgaan tot dikkere haren. Dit proces kan onafhankelijk van de elektrische epilatie plaatsvinden door bijvoorbeeld hormonale invloed of medicijngebruik. Nieuwe behandelingen kunnen dan weer gewenst zijn.

Als de actieve haargroei is verdwenen, zal een onderhoudsbehandeling af en toe nodig zijn. Een behandelperiode kan variëren van 6 maanden tot 2 jaar.


Maak mijn afspraak

Prijslijst

15 minuten___€35

30 minuten___€70

60 minuten___€140