Alle Huidtypen

Online Boeken

Meet en treat

Kennismakingsbehandeling

Een informatieve huidanalyse waarbij jouw huid met de diepere huidlagen in beeld wordt gebracht. We bespreken wat jouw huid echt nodig heeft en stellen een behandeling op maat voor.

Na de analyse geniet je van een ontspannende kennismakingsbehandeling.

Professionele huidanalyse+ Oppervlakkige reiniging+ scrub+ aloë vera masker+ aangepaste staaltjes van de voorgestelde producten

50 min

€60

Gelaatsverzorging Vital

Volledige huidverzorgende gelaatsbehandeling

Een heerlijke gelaatsbehandeling met kwalitatieve huidverzorgingsproducten waar vooral aandacht gaat naar onstpanning en relaxatie.

Dubbele reiniging+ dieptereiniging+ hyaluronzuur+ Krx serum+ massage 20'+ Face Gelee Alginaat masker

70 min

€79

Gelaatsverzorging Vital+ Boosting eye treatment

Gelaatsbehandeling met extra aandacht voor de oogzone

Een heerlijke gelaatsbehandeling dat alle mooie elementen van een kwlitatieve verzorging aan bod laat komen en waarbij extra aandacht gaat naar het verstevigen van de oogcontouren.

Dubbele reiniging+ dieptereiniging+ hyaluronzuur+ Krx serum+ massage 20'+ boosting eye treatment+ Face Gelee Alginaat masker

85 min

€92

Derma Spa Boost

Een Derma Spa behandeling is niets dan goeds

Het is een intensieve, non- invasieve behandeling die reinigt, peelt, extracties uitvoert en die jouw huid meteen hydrateert met een infusie van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Een Derma Spa behandeling is geschikt voor elk huidtype.

Deze behandeling kan eenzijdig worden ingezet, maar kan ook in kuurvorm toegepast worden voor het verbeteren van de huid(problemen), om de algemene gezondheid van de huidconditie te behouden en/of verder te verbeteren. 

Een Derma Spa behandeling kan elke maand of kan mooi afgewisseld worden met andere huidverbeterende behandelingen.

Dubbele reiniging+KRX Pre Extraction Softening Mask+ Dieptepeeling+ Derma Spa+ insluizen van Krx stayve serums met hoge frequentie en RF technologie+ Led therapie+ Biocellulose masker.

90min

€130

Derma Spa Double Boost

Dé oppepper voor jouw huid

Bij deze behandeling worden alle voordelen van een Derma Spa behandeling gecombineerd met de verbluffende resultaten van Zuurstoftherapie!

Onze huidcellen hebben als energiedrager zuurstof nodig om optimaal te kunnen functioneren. Naarmate de huid ouder wordt worden de bloedvaten slechter doorbloed en raken zuurstof en voedingsstoffen niet meer bij de essentiële cellen.

Deze TOPbehandeling met pure zuurstof van medicinale kwaliteit geeft de huid een schitterende uitstraling zonder pijn en zonder downtime. 

Dubbele reiniging+KRX Pre Extraction Softening Mask+ Dieptepeeling+ Derma Spa+ Carboxy Zuurstoftherapie+ insluizen van Krx stayve serums met hoge frequentie en RF technologie+ Led therapie+ Biocellulose masker.

105 min

€150

Carboxy Zuurstof

Gebasseerd op het wetenschappelijke Bohr- effect

Met de enorme zuurstofboost versnellen we het celmetabolisme, wat de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in de cellen activeert.

Deze behandeling heeft invloed op de elasticiteit, de spanning en de poriegrootte van de huid.

De Carboxy Zuurstofbehandeling is een aanrader om de algemene conditie van eender welk huidtype op elk niveau te verbeteren, maar in het bijzonder de acnégevoelige huidtypes zijn hiermee zeer goed geholpen. 

Dubbele reiniging+ Dieptereiniging+ Carboxy zuurstofbehandeling+ hyaluronzuur+ Krx steayve serum met RF technologie+ Bio- cellulose masker+ Led therapie

85 min

€95

BB Glow

Stralend zonder make-up!

Een BB Glow behandeling is al enkele jaren een vast aanbod in Rusland en kan eindelijk zijn weg vinden naar de EU.

De BB Glow behandeling is een combinatie van dermabrasie en microneedling, beiden uitgevoerd met de Dermapen.

Door gebruik te maken van natuurlijk gekleurde en geconcentreerde serums kunnen we de huid een egalere teint bezorgen en littekens, van bijvoorbeeld acné, vervagen.

Maar absoluut moet gezegd worden dat de BB Glow behandeling eigenlijk een 'vitamine behandeling' is voor jouw huid.

De cocktail van hydraterende en verzorgende componenten maken dat de huid haar GLOW in de eerste plaats hieraan te danken krijgt!

Het kleurtje is natuurlijk mooi meegenomen!

Dubbele reiniging+ Hyaluronzuur met dermapen+ BB Glow Krx stayve serum + Hoge frequentie therapie+ Bio- cellulose masker+ Led therapie 

80 min

€87